Hypnosishealthcare Netherlands

Protx Security

Gratis verzending binnen Europa


Basket


EUR 11,95


Kerst Verzending voor 09 december.
Data zijn ruwe gidsen dan koopt u vroeg.

Audio demonstratie
Luisteren

Het geluid van de golven – Strandkust CD

De kalmerende geluiden van golven in de branding

In de herfst van 1987 namen Michael Sinclair en zijn kleine pekineese hondje Tiny Tim, een 7 uur durende trein reis naar het betoverende, op de Atlantische ocean uitkijkende, Cornish op het St. Ives in Engeland. Later op een avond, vertrok hij naar de baai vlak aan het strand.

Hij keek een tijdje naar een kleine vloot van vissersbootjes en wachtte tot deze uit het zicht verdwenen de donkere nacht in. Hij zette zijn opname apparaat aan en nam het prachtige geluid van de golven in de branding op.
U kunt de audio demonstratie van deze opname beluisteren via de link bovenaan deze pagina.

  • De natuurlijke geluiden van de golven in de branding.

  • Geen achtergrond geluiden van zeemeeuwen.

  • Geen achtergrond geluiden van dolfijnen.Recensies
We zochten al een hele tijd naar een CD met geluiden van golven in de oceaan. En dit is het; geen muziek, geen onzin, gewoon het pure geluid van golven. We luisteren elke avond in bed naar de CD. Het heeft een ontspannende werking en we ervaren een heerlijke diepe slaap op de prachtige geluiden van de zee. - Nick, Denmark

Een vriendin van mij, die een lang ziekbed heeft, vroeg me om een CD te zoeken met geluiden van de oceaan om haar te helpen ontspannen. Na lang zoeken vind ik Ocean Waves en het is perfect! Mijn vriendin is er heel erg blij mee. Snelle bezorging ook! De CD werd bezorgd in slechts 3 dagen in Frankrijk. Hartelijk dank voor de geweldige service. - Pam Sauze Vaussais, Frankrijk.

Heel erg bedankt, Charles. Gedurende 9 maanden in het jaar verblijven we in onze caravan vlak aan het strand en we slapen daar altijd geweldig. Nu kan dit gedurende 12 maanden per jaar. Het is fantastisch. - Jill Moon

Ik heb recentelijk de CD Ocean Waves gekocht als ondersteuning om te kunnen slapen. Het lijkt erop dat het me help te ontspannen. Vroeger had ik een soortgelijke cassette, maar die kan ik helaas niet meer afspelen. Heel erg bedankt.
- A Cleverley, Northumberland, UK

Al een paar nachten achtereen val ik in slaap terwijl ik luister naar het geluid van de golven en de wind en ik slaap als een baby. Heel erg ontspannend. Het sluit ook alle geluiden uit die me normaliter wakker maken. Ik weet niet hoe ik nog kan slapen zonder de CDs. - Claire, Teeside, UK


Klik op de link voor de audio demonstration bovenaan deze pagina. Deze CD heeft een speelduur van 56 minuten. Alleen de geluiden van de natuur, geen muziek.


Hypnosis Healthcare LLP